Ons team specialisten

Ik ben Eddy Voeten en door op jeugdige leeftijd tijdens het voetballen een zware knieblessure te hebben opgelopen, kwam ik in aanraking met de fysiotherapeut. Hierdoor ontstond mijn interesse voor het vak fysiotherapie.

Na het behalen van mijn diploma in 2005 heb ik stage en werkervaring opgedaan bij verscheidende sportmedisch centra en in de tussentijd de opleiding tot sportfysiotherapeut en manueeltherapeut afgerond.

Na inmiddels 15 jaar ervaring als manueel en sportfysiotherapeut sta ik voor ketendiagnostiek. Dit betekent dat elk onderdeel van het lichaam belangrijk is. Wanneer één onderdeel niet functioneert, functioneert het geheel niet.

Het mooie aan mijn vak is dat het elke keer een uitdaging is om het verhaal achter de cliënt of sporter beter te begrijpen. Het blijft een uitdaging om zwaktes in het beweeggedrag op te sporen. Deze zwaktes zijn vaak al jarenlang aanwezig, die zwaktes dwingen u tot compensaties en zullen uiteindelijk leiden tot blessures.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op het voetbalveld te staan als trainer bij de jeugd van Rkvv Roosendaal en probeer ik zelf soms nog een wedstrijdje mee te spelen bij de talenten van BSC 5. Daarnaast rijd ik 2 á 3 keer in de week een rondje op mijn racefiets.

  • Sportrevalidatie
  • Manuele therapie
  • Dry Needling
  • MSU-echografie

Fysiotherapie zonder wachtlijst

Wij streven er naar om iedereen binnen 24uur te plaatsen bij een van onze gespecialiseerde therapeuten. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een afspraak!

Maak een afspraak