Claire Cadot
Speel video af
Ontmoet

Claire Cadot

Oncologie, oedeem fysiotherapeut & leefstijlcoach

Ik ben Claire Cadot. In 2002 studeerde ik af als Fysiotherapeut op de Avans Hogeschool in Breda. Als snel ontdekte ik mijn interesse voor de oncologische patiënt. In 2004 heb ik mijn opleiding tot oedeemfysiotherapeut afgerond. Sindsdien werkte ik alleen nog maar met oncologische patiënten. Mijn interesse groeide en ik wilde me steeds meer verdiepen in dit aandachtsgebied. In 2012 studeerde ik af als oncologiefysiotherapeut. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen door cursussen en aanvullende opleidingen te gaan volgen. Ook hou ik me graag bezig met sportieve doelen die gerelateerd zijn aan kanker, zoals de Roparun en de Colsensation.

Ruim 4 jaar was ik voorzitter van het FyNeOn. Een netwerk voor oncologiefysiotherapeuten gespecialiseerd in de nazorg en revalidatie tijdens en na de medische behandeling van kanker.

In 2012 begon ik mijn praktijk OncoVitaal. Een fysiotherapie praktijk gericht op de nazorg en revalidatie van kankerpatiënten. Deze praktijk heb ik in 2018 ingebracht in RevaPoint.

In mijn vrije tijd zit ik op de wielrenfiets en sta ik graag aan het sportveld om mijn kinderen aan te moedigen!

  • Fysiotherapeut
  • Oncologiefysiotherapeut
  • Oedeemfysiotherapeut
  • Leefstijlcoach