De plek om aan jouw gezondheid te werken

Leefstijl! by Revapoint

Balans is de motor van jouw gezondheid

Leefstijl

Wij helpen het je te vinden door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.

Revapoint is begonnen als praktijk voor fysiotherapie, maar de totaalaanpak van een patiënt was altijd ons uitgangspunt. Vanuit die gedachte is Leefstijl! By Revapoint onstaan.

Maar dat kunnen we niet alleen, daarom gaan we samen met ons leefstijlteam aan de slag om jouw gezondheid prioriteit te maken!

Werk aan je gezondheid met

Voeding
Beweging
Leefstijl coaching

Het Leefstijl! programma

Hoe werkt het?

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking om te kijken hoe wij je het beste kunnen helpen! Dan inventariseren we de huidige situatie en bespreken we de gewenste situatie. In het programma en abonnementen ondersteunen en motiveren we je!

Leefstijl

Om kennis te maken met een gezonde leefstijl, in dit traject word je begeleid door een trainer, diëtist en leefstijlcoach. Door wekelijkse begeleiding doorlopen we samen het 12 wekelijks programma. We gaan aan de slag met alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Tijdens het traject word je begeleidt met alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft, zoals: bewegen, voeding, ontspanning en gedrag door ons leefstijlteam.

De kosten voor dit traject zijn 299 euro.

Wil je na het programma verder specifiek werken aan jouw doel? Dat kan met deze abonnementen. Maar ook als je goed weet wat je wilt verbeteren aan jouw leefstijl kan een abonnement goed bij je passen.

Het Leefstijl traject bestaat uit:

  • Een persoonlijke intake waarbij we kijken waar jouw leefstijl nu staat en waar je idealiter naartoe wilt. We voeren fysiek testen & metingen uit, we analyseren je voeding, beweging, ontspanning & stressfactoren.  Aan de hand van de resultaten stellen we een leefstijlprofiel op, en stellen we doelstellingen op voor over 12 weken.
  • 2x per week sporten in de RevaGym, onder begeleiding van deskundige trainers met een trainingsschema op maat.
  • iedere 3 weken een gesprek  met de leefstijlcoach
  • Totaal 1 uur aan coaching van een voedingscoach, verdeeld over enkele sessies.
  • Kennisdeling over voeding & andere aspecten van een gezonde leefstijl.
  • Tussentijdse evaluaties die voortborduren op je intake
  • Een eindevaluatie, waarbij een plan wordt opgesteld voor na de 12 weken.

Aanmelden Leefstijl!

"*" geeft vereiste velden aan