Gezond, duurzaam en veilig eten

Het beste voedingsadvies krijg je alleen bij Revapoint

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding en gedrag waarbij ze de focus houdt op gezondheid. Heb je diabetes, obesitas of maag- darmklachten? Ben je topsporter of van plan veganist te worden? Je wordt begeleid bij gedragsverandering en krijgt een advies afgestemd op jouw situatie.

Wat doet een (sport)diëtist?

Een (sport)diëtist kijkt samen met jou naar je voedingsinname of deze een goede verhouding van voedingstoffen, energie en bouwstoffen levert voor herstel van je spieren. Na het in kaart brengen van je voeding, stelt de (sport)diëtist samen met jou een voedingsplan op. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw voedingsvoorkeuren en tegenzinnen, je dagindeling en natuurlijk jouw persoonlijke (sportieve) doelen. Daarnaast wordt ook je gewicht, buikomvang en lengte gemeten. En bij sporters wordt ook het vetpercentage gemeten om te kijken hoe je nog meer winst kunt behalen in jouw sport.

Waar helpen we o.a. mee?

Voedingsadvies en (top)sport
Overgewicht en obesitas
Leefstijlcoaching
Bariatrische chirurgie
Review 1
Revapoint heeft mij fitter gemaakt dan ooit en qua kracht ben ik nooit zo sterk geweest. Revapoint heeft echt top kwaliteit behandeling en top begeleiding. Zeker een aanrader om bij Revapoint onder behandeling te gaan.

Vergoeding verzekering

Voor een afspraak met een diëtist heb je geen verwijzing nodig van een arts. Vanuit de basisverzekering heb je recht op 3 uur dieetadvisering per jaar. Houd hierbij rekening met je eigen risico.

Als je een aanvullende verzekering hebt, kan het zijn dat je meer uur per jaar vergoed krijgt. Dit kun je lezen in je polisvoorwaarden.
Als je diabetes, COPD (een longziekte) of hart- en vaatziekten hebt, kan het zijn dat de behandelkosten vergoed worden vanuit een samenwerkingsverband waarbij de diëtist is aangesloten. Er geldt dan geen eigen risico.