Balans is de motor van jouw gezondheid

Wij helpen het je te vinden door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.

Revapoint is begonnen als praktijk voor fysiotherapie, maar de totaalaanpak van een patiënt was altijd ons uitgangspunt. Vanuit die gedachte is Leefstijl By Revapoint onstaan.

Maar dat kunnen we niet alleen, daarom gaan we samen met ons leefstijlteam aan de slag om jouw gezondheid prioriteit te maken!

Meld je alvast aan!

Het Leefstijl programma

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat het beste bij jou past! Dan inventariseren we de huidige situatie en bespreken we de gewenste situatie. In het programma en abonnementen ondersteunen en motiveren we je!

We bieden twee vormen aan
om aan jouw leefstijl te verbeteren

12 weken programma

Om kennis te maken met een gezonde leefstijl, in dit traject word je begeleidt door een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach. Door wekelijkse begeleiding doorlopen we samen het 12 wekelijks programma. We gaan aan de slag met alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Je ontvangt een startbox. Tijdens het traject word je begeleidt met alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft zoals bewegen, voeding, ontspanning en gedrag door ons leefstijlteam. De kosten voor dit traject zijn 299 euro.

Leefstijl abonnementen

Wil je na het programma verder specifiek werken aan jouw doel? Dat kan met deze abonnementen. Maar ook als je goed weet wat je wilt verbeteren aan jouw leefstijl kan een abonnement goed bij je passen.

Abonnement sport en bewegen: 49 euro p/m
Abonnement sport, beweging en voeding: 79 euro p/m
Abonnement sport, beweging, voeding en leefstijlcoaching: 109 euro p/m

Werk aan je gezondheid

met voeding, beweging & coaching

Meld je alvast aan!

Aanmelden leefstijl programma

 

"*" geeft vereiste velden aan